21 березня – Міжнародний день лісу та Всесвітній день висаджування дерев
21 Березня, 2022
22 березня – Всесвітній день води – World Water Day
23 Березня, 2022

24 березня – онлайн-навчання «Плани управління річковими басейнами»

Шановні колеги! Слава Україні!

Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства відновлює навчальний процес для того, щоб кожен фахівець підвідомчих організацій Міндовкілля отримував свіжу інформацію про зміни в галузі, профільні якісні знання, спеціалізовану підтримку та допомогу.
Наразі усі зустрічі заплановані в режимі онлайн, і ми будемо заздалегідь надсилати запрошення та викладати анонси навчань на нашій сторінці у Фейсбук.

Нещодавно завершилися навчання з теми «Плани управління річковими басейнами». Не всі мали можливість закрити курс, тому ЦПКВГ разом з Міндовкілля вирішили провести узагальнююче заняття для повторення основного матеріалу, який необхідний для подальшої успішної роботи в цьому напрямку.

Онлайн-навчання «Плани управління річковими басейнами» відбудеться о 10:00 в четвер 24 березня 2022 року (орієнтовний час – 1 година, доступ до платформи ZOOM буде відкрито з 09:30).

Реєстрація до 18:00 середи 23 березня 2022 р. за посиланням, яке було надіслане підвідомчим організаціям Міндовкілля водного сектору.
Після реєстрації усім організаціям та учасникам буде надіслано посилання для підключення до ZOOM-конференції.

Зверніть увагу! Просимо не поширювати посилання в мережах та не надавати їх неперевіреним особам. Пам’ятаймо, що під час війни інформаційна безпека дуже важлива.
Виникли запитання? Сміливо звертайтеся в месенджер або пишіть нам на пошту vodacpk@gmail.com