Вийшов друком випуск ВГУ № 7-8, 2020
1 Жовтня, 2020
Чергова перевірка знань з охорони праці пройшла успішно
8 Листопада, 2020

Вітаємо з Днем захисника України!

Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства щиро вітає з Днем захисника Вітчизни, а також Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці!

Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями. Ці свята символізують любов і шану українців до оборонців і визволителів рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави.

Шановних захисників Вітчизни  вітаємо із найщирішими побажаннями до Дня професійного свята! Ви наша гордість і честь!

Особливі слова подяки адресуємо ветеранам війни. Ваш подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності й самопожертви. Низький вам уклін, синівська й дочірня подяка та найкращі побажання здоров’я, довголіття і злагоди.
У цей день вітаємо також жінок-захисниць, які поряд з чоловікми героїчно боронять нашу державу! Від усієї душі бажаємо доброго здоров’я на довгі роки, наснаги, щастя й добробуту!

Любі наші чоловіки, працівники нашої галузі! Вітаємо і вас з Днем захисту України! Здоров’я Вам та сили, готовності будь-якої миті стати на захисті України. Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!
Шана і слава захисникам Вітчизни, слава Україні!