Вітаємо з Днем захисника України!
14 Жовтня, 2020
Директором Центру ПКВГ призначено Капусту Т. Я.
8 Листопада, 2020

Чергова перевірка знань з охорони праці пройшла успішно

Дистанційне навчання працівників водогосподарської галузі триває.

29 та 30 жовтня 2020 спеціалістами Держводагентства та ЦПКВГ в режимі онлайн проведено чергову перевірку знань з питань охорони праці серед водогосподарників Одещини. Посвідчення встановленого зразка отримали 39 посадових осіб водної галузі.

6 листопада закінчили навчання та успішно склали іспит з охорони праці 17 посадових осіб Управління каналів річки Інгулець.

Навчання та перевірка знань проводились згідно з Типовим положенням про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, затвердженим наказом Держнаглядохоронпраці України від 26 січня 2005р. № 15 (НПАОП 0.00-4.12-05).

До складу комісії з перевірки знань під головуванням головного спеціаліста відділу з енергоефективності, охорони праці та господарського забезпечення Держводагентства Ольги Лісовської було залучено доцентів кафедри управління водними ресурсами та охорони праці ЦПКВГ Сторчак Валентину Андріївну та Романенко Наталію Володимирівну.

Під час навчання та перевірки знань особлива увага приділялась питанням управління охороною праці у водній галузі, нормативно-правового забезпечення охорони праці, організації та проведення атестації робочих місць за умовами праці та надання пільг, компенсацій за шкідливі умови праці, пожежної безпеки і вибухозахисту, електробезпеки, гігієни праці та надання домедичної допомоги.