Онлайн перевірка знань з охорони праці у липні 2020
19 Липня, 2020
Участь в.о. директора ЦПКВГ Куруленка С.С. у засіданні в рамках “Європейської зеленої угоди”
17 Серпня, 2020

Онлайн тестування у Тернопільському РОВР

У Центрі підвищення кваліфікації триває цикл перевірки знань з охорони праці. Матеріали курсу, підготовлені Центром підвищення кваліфікації працівників водного господарства, слухачі водогосподарських організацій попередньо опрацьовують на інтерактивній платформі Google Сlassroom. Після цього призначається дистанційне тестування, яке відбувається у Держводагентстві в режимі онлайн. За результатами успішних іспитів атестовані фахівці водогосподарських організації отримують відповідні сертифікати.

Представники водогосподарських організацій Сумщини, Буковини, Чернігівщини, Івано-Франківщини вже пройшли це важливе навчання та перевірку знань. Вітаємо наших слухачів з успішною здачею іспитів!

На цьому тижні 27 липня 2020 р. група фахівців Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області успішно склали іспит з охорони праці. Онлайн-перевірка знань відбулася у позитивному робочому настрої. Тестування проводилося дистанційно спеціалістами Держводагентства та Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства. Згодом усі, хто успішно пройшли тестування, отримають посвідчення встановленого зразка.

Треба відмітити, що за період карантину спеціалісти Держводагентства та Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства успішно опанували новий вид навчання та продемонстрували, що робочий та навчальний процес можуть тривати за будь-яких зовнішніх обставин, якими складними вони б не були.

Нагадуємо, що такі онлайн-перевірки знань з питань охорони праці пройдуть і в інших водогосподарських організаціях системи Держводагентства. Тож готуймося до тестування. Зичимо нашим слухачам успішно здати іспити!