27 березня 2024 р. – навчання з управління промисловими відходами
28 Березня, 2024
1 квітня – Міжнародний День птахів (День зустрічі птахів) – (International Birds Day)
1 Квітня, 2024

30 березня – День прогулянки в парку – Take a Walk in the Park Day

30 березня неофіційне екологічне свято – День прогулянки в парку, – яке започаткували для нагадування про красу та цінність навколишнього світу, необхідність збереження людиною природи та власного здоров’я.

Мешканці мегаполісів в наш час часто позбавлені можливості зупинитися e своєму нескінченному активі, щоб насолодитися гармонією під час єднання з природою. Для зменшення таких моментів, як естетичний елемент та для очищення повітря, в містах намагаються створювати більше зелених зон, скверів та парків.

Наразі особливо гостро відчувається потреба у відновленні гармонії зі світом, в якому ми живемо, і разом з природою квітне віра в те, що перемога зможе повернути нам неквапливі спокійні прогулянки затишними парковими алеями, усміхнені обличчя перехожих, які без остраху підводять очі до неба, та безтурботний відпочинок в обіймах здорової відновленої природи…

І ми рухаємося вперед, адже знаємо, що обов’язково прийде день, коли планета позбавиться від чорного наросту орди загарбників і людство дихатиме більш вільно, з вірою в світле майбутнє.