Перевірка знань з охорони праці 18 жовтня 2023 р.
18 Жовтня, 2023
Міжнародний день боротьби зі зміною клімату – International Day against Climate Change
25 Жовтня, 2023

Aqua Ukraine – 2023

17-19 жовтня в Києві у Виставковому центрі (метро Лівобережна) проходив щорічний Міжнародний водний форум, який проводиться за Розпорядженням Кабінету Міністрів України з метою впровадження світових стандартів і передових досягнень у водному господарстві України.

Aqua Ukraine залишається визнаним лідером серед заходів, присвячених питанням забезпечення водними ресурсами, очистки промислових стоків, впровадження найкращих світових стандартів, передових досягнень і технологій водопостачання та водовідведення, запобігання забрудненню водних ресурсів, застосування екологічно чистих технологій водозбереження. Саме тому форум входить до списку стратегічно важливих і вагомих заходів, обов’язкових для участі та підтримки з боку профільних міністерств, відомств, асоціацій та міжнародних організацій.

Організатором заходу виступило ТОВ «Міжнародний виставковий центр» за підтримки Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, Державного агентства водних ресурсів України та Асоціації малих міст України.

Центральною подією ділової програми і головним майданчиком для діалогу про тенденції галузі можна вважати Науково-практичну конференцію “Особливості роботи підприємств ЖКГ, ОСББ, ЖБК та управителів багатоквартирних будинків в період воєнного стану”.

Тематика Конференції закцентувала увагу відвідувачів на найактуальніших питаннях розвитку водопровідно-каналізаційного господарства та органічно доповнилася іншими заходами програми Aqua Ukraine, спрямованими на вирішення першочергової проблематики у сфері якості води та управління водними ресурсами.

Доповідачами заходів були провідні фахівці – представники галузевих міністерств, асоціацій, науково дослідних підприємств, організацій, експерти світового рівня та провідні гравці ринку.

https://www.iec-expo.com.ua/aqua-2023.html