Навчально-практичний семінар «Ревіталізація річок як інструмент досягнення екологічних цілей»
2 Червня, 2023
5 червня – Всесвітній день захисту довкілля – World Environment Day
5 Червня, 2023

День працівників водного господарства

Вода – це одна з першооснов існування нашої планети, базис розвитку видів та систем, колиска рослинного та тваринного світу… Вода – це саме Життя. Для кожного з нас вона є всеохоплюючою силою, яка наповнює світ енергією, об’єднує його та пробуджує красу природи.

Щорічно в першу неділю червня, починаючи з 2003 року, в Україні святкують День працівників водного господарства

Навіть під час війни працівники водної галузі щодня докладають безліч зусиль, щоб на високому рівні професійно реалізувати державну політику у сфері збереження, захисту та раціонального використання водних ресурсів, очищають водойми, перевіряють якість води та популяризують дбайливе ставлення до однієї з найважливіших складових нашого життя, продовжуючи піклуватися про чистоту та екологічність води, нашої природи та землі.

Дякуємо кожному за боротьбу проти загроз, які ставить перед нашими водними об’єктами сьогодення. Ви – справжні володарі водної стихії, які направляють та оберігають її, зберігаючи гармонію в природі та забезпечуючи здорове майбутнє для всієї планети.

Рушійна сила води в єдності мільйонів окремих краплин, які, долаючи перешкоди, рухаються суцільним потоком вперед

Віримо, що наступне свято зустрінемо під мирним українським небом. Нехай плани та задуми реалізовуються, робота приносить радість, в кожному домі панує мир та злагода, а життєва дорога буде легкою, сповненою світлих вражень та визначних досягнень

З найкращими побажаннями, вірою в нашу єдність і силу нації, директор Т. Капуста та колектив ЦПКВГ.

Все є і буде Вода та Україна!