1 квітня – Міжнародний День птахів – День зустрічі птахів – International Birds Day
2 Квітня, 2022
6 квітня 2022 р. – навчання з охорони праці
5 Квітня, 2022

Психологічна підтримка під час війни

Вже понад місяць наша держава мужньо протистоїть відкритій агресії росії. Люди потрапляють у незвичні обставини та стикаються з нестандартними ситуаціями, через що хвилюються та відчувають найрізноманітніші, нові для себе емоції. Кожен із нас щодня намагається зробити свій вклад до наближення перемоги, тож кожен по-своєму герой у цій війні. Але героям також потрібна допомога і підтримка!

4 квітня 2022 р. Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства організував онлайн-зустріч для працівників Дністровського БУВР, Басейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет, Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну та Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса – за темою “Психологічна підтримка під час війни”.

Учасники цієї зустрічі мали змогу отримати цінні психологічні поради, поділитися своїми думками і переживаннями щодо ситуації, яка склалася, та отримати консультацію фахівця щодо найдієвіших методик подолання кризових станів.
У майбутньому такі зустрічі заплановані й для співробітників інших підвідомчих організацій Міндовкілля, адже для кожного з нас важливо навчитися слухати себе у стресових обставинах і підтримувати свої родини та колег заради здорового функціонування й розвитку нашої держави, яка рухається до перемоги! Слава Україні!