11 жовтня 2022 р. – навчання з охорони праці
13 Жовтня, 2022
З Днем захисників та захисниць України, Днем Українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці!
14 Жовтня, 2022

Навчання за темою: Водні ресурси Ізраїлю. Досвід використання

12 жовтня 2022 року директор Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства Тарас Капуста провів онлайн-лекцію для студентів Кафедри гідрології та гідроекології Київського національного університету ім.Тараса Шевченка за темою: «Водні ресурси Ізраїлю. Досвід використання».

Лекція відбулася в рамках заняття з дисципліни ВБ 2.2.3 “Оцінка водоресурсного потенціалу (світовий досвід)” (2 курс освітнього рівня «магістр») – освітня програма “Гідрологія та інтегроване управління водними ресурсами”.

Це навчання викликало зацікавлення не лише студентів кафедри, але й представників інших закладів вищої освіти, наукових установ, громадських організацій України.

Відомо, що Ізраїль вважається світовим лідером у підході до системи очистки та опріснення води й, звісно ж, збереження водних ресурсів загалом. Система управління водними ресурсами є основним досягненням та інновацією водного сектору цієї країни.

Як повідомлялось раніше, фахівці водних організацій нашої країни у вересні цього року відвідали 10-денний навчальний тур з питань управління водними ресурсами, організований Ізраїльським агентством з міжнародного співробітництва в галузі розвитку MASHAV за підтримки Міністерства закордонних справ Ізраїлю, Ізраїль в Україні – Israel in Ukraine.

Більше інформації за посиланнями:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3230137937236474&id=2017910498459230