Навчання за темою: Водні ресурси Ізраїлю. Досвід використання
13 Жовтня, 2022
Технічне навчання і перевірка знань з правил технічної експлуатації установок очистки газу (ГОУ)
27 Жовтня, 2022

З Днем захисників та захисниць України, Днем Українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

14 жовтня вся Україна святкує День захисників та захисниць України, День Українського козацтва та свято Покрова Богородиці.

Щодня кожна людина в нашій державі веде боротьбу за свободу, спокій, екологію, здоров’я, мрії, родину, розвиток заради майбутнього. Для цього протистояння потрібно бути вільними, дихати, жити… Це стає можливим завдяки щоденному подвигу звитяжних українських воїнів, адже з минулого до сьогодення наші брати та сестри захищають Батьківщину від загарбників. Важливо пам’ятати про це і щодня робити свій посильний внесок, який відкриє Україні дорогу до миру, добробуту та процвітання. Це особливо важливо в ці важкі дні війни, коли всі ми разом доводимо своє право на незалежність.

Козаки та берегині України! Дякуємо вам за те, що визволяєте рідну землю, тримаєте небо, оберігаєте народ! Нехай у кожного дух та тіло будуть міцними і здоровими, заплановане реалізовується, а поруч завжди будуть надійні та дорогі серцю люди. Віримо в вас та Україну, у беззаперечну перемогу та світле майбутнє нашої Батьківщини!