Вийшов друком останній № 3–4 журналу «Водне господарство України»
16 Червня, 2021
Нас у Фейсбуці вже 1000 !
1 Липня, 2021

Навчання з охорони праці 16 червня 2021 р.

У Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства відбулося навчання та перевірка знань з охорони праці посадових осіб та фахівців Басейнового управління водних ресурсів середнього Дніпра, Регіонального офісу водних ресурсів у Харківській області та Кілійського міжрайонного управління водного господарства

Екзамен дистанційно прийняли спеціалісти Центра підвищення кваліфікації працівників водного господарства та Державного агентства водних ресурсів України в режимі онлайн-конференції.

Слухачі заздалегідь пройшли повний навчальний курс на інтерактивній платформі GoogleСlassroom, який підготували фахівці ЦПКВГ.
Практичний досвід європейських країн вказує на необхідність здійснення профілактичних заходів, спрямованих на підвищення рівня безпеки та здоров’я працівників, які передбачають навчання і високий рівень знань правил охорони праці як працівниками, що безпосередньо перебувають на робочих місцях, так і роботодавцями.

Навчання безпечним прийомам праці та інформаційно-роз’яснювальна робота є ефективним механізмом формування та підтримки культури праці робітників з метою недопущення нещасних випадків на виробництві.

За результатами проведеного навчання і перевірки знань з питань охорони праці фахівці отримають посвідчення встановленого зразка.

Долучайтеся до навчання у нашому Центрі.