Всесвітній день вітру – Global Wind Day
16 Червня, 2021
Навчання з охорони праці 16 червня 2021 р.
1 Липня, 2021

Вийшов друком останній № 3–4 журналу «Водне господарство України»

Ось і він — довгоочікуваний № 3–4 журналу «Водне господарство України», готовий вражати, надихати і збирати ваші вподобайки та усміхайлики.

Усі ми родом із дитинства, як сказав колись Антуан де Сент-Екзюпері, тож, дбайливо зітканий нами із робіт наших розумничок, цей номер навряд чи когось залишить байдужим, тим паче, що тематика, якій він присвячений, зовсім не дитяча, а надважлива і стосується кожного.

Цей випуск — гідний підсумок нашої спільної багаторічної праці, адже засвідчує, що підростає покоління, яке по-дорослому усвідомлює екологічні проблеми сьогодення, цінує те, що нас оточує і дарує життя, знає, як зберегти і примножити цей найдорожчий скарб. У кожному дитячому малюнку, у кожному слові — безмежна любов до природи, рідного краю, турбота про довкілля, щире занепокоєння його нинішнім станом.

Ми дякуємо нашим маленьким друзям і співавторам цього номера за небайдужість, старанність і внутрішню красу, яка втілюється у чудових роботах!

Цей номер став особливим для нас ще й тому, що самою долею йому судилося стати останнім номером у 25-річній історії журналу «Водне господарство України», який вірою і правдою чверть сторіччя служив своїм читачам.

Однак не поспішайте засмучуватись: кінець — це всього лише початок чогось нового, надто у наш час блискавичних змін. І це нове — журнал «Довкілля України».

Абсолютно новий формат видання поєднає у собі найкращі традиції і надбання свого попередника та стане потужною платформою для нових ідей, цікавих дискусій, конструктивних діалогів.