31 жовтня – Міжнародний день Чорного моря
1 Листопада, 2021
6 листопада – Міжнародний день запобігання експлуатації довкілля під час війни та збройних конфліктів
8 Листопада, 2021

Навчання з охорони праці спеціалістів БУВР Західного Бугу та Cяну

5 листопада 2021 року в Центрі підвищення кваліфікації ПВГ відбулося навчання та перевірка знань з охорони праці посадових осіб та спеціалістів Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну.

Екзамен дистанційно, в режимі онлайн-конференції прийняли спеціалісти Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства, Державного агентства водних ресурсів України та запрошені профільні фахівці.

Слухачі заздалегідь пройшли повний навчальний курс на інтерактивній платформі GoogleСlassroom, який підготували фахівці ЦПКВГ.

Охорона праці є важливою складовою роботи будь-якого підприємства, особливо державної установи. Надзвичайна ситуація на робочому місці виникає несподівано, тож співробітники мають бути готові до неї будь-якої миті.
Саме через це, відповідно до ст. 18 Закону України “Про охорону праці”, посадові особи, діяльність яких пов’язана з організацією безпечного ведення робіт, під час прийняття на роботу та періодично один раз на три роки, повинні проходити навчання, а також перевірку знань з питань охорони праці.

За результатами проведеного навчання і перевірки знань з питань охорони праці фахівці отримають відповідні посвідчення.