Відзначення Всесвітнього Дня води 22 березня 2019 р.
23 Березня, 2019
Презентація «Антропогенне навантаження, впливи і ризики на поверхневі водні ресурси»
18 Квітня, 2019

Післядипломне навчання 16-18 квітня 2019 р.

18 квітня 2019 р. у Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства завершилось післядипломне навчання, яке вперше проходило одразу для шести категорій слухачів:
– для керівників та фахівців відділів управління водними об’єктами, водними ресурсами за темою: «Оцінка антропогенних впливів»;
– для керівників та фахівців з питань техногенно-екологічної безпеки за темою: «Оцінка антропогенних впливів»;
– для керівників та фахівців лабораторій моніторингу вод та ґрунтів за темою: «Оцінка антропогенних впливів»;
– для керівників та фахівців підрозділів з експлуатації водогосподарських систем за темою: «Забезпечення експлуатаційної надійності водогосподарських систем в сучасних умовах»;
– для керівників та фахівців відділів енергетики за темою: «Підвищення енергоефективності водогосподарсько-меліоративного комплексу»;
– для керівників та фахівців відділів механізації за темою: «Забезпечення енергоефективності експлуатації машин і механізмів у водогосподарських організаціях».
16 квітня свою презентацію за темою «Антропогенне навантаження, впливи і ризики на поверхневі водні ресурси. Концепція і приклади» представив Філіп Сеган з програми Європейського Союзу «Водна ініціатива Плюс для Східного партнерства».
17 квітня відбулась презентація Голови Держводагентства Овчаренко І.І., під час якої зав’язалося жваве обговорення найбільш актуальних питань у галузі.
18 квітня, наприкінці навчання Директор Центру ПКВГ Капуста Т.Я. звернувся до слухачів Центру із словами напучування та побажав і надалі розширювати свій професійний світогляд, поглиблювати знання та застосовувати набутий досвід у щоденній праці.