Вийшов друком перший номер журналу “ВГУ” у 2019 р.
23 Березня, 2019
Післядипломне навчання 16-18 квітня 2019 р.
18 Квітня, 2019

Відзначення Всесвітнього Дня води 22 березня 2019 р.

Основною метою святкових заходів, присвячених Дню водних ресурсів 22 березня, є акцентування уваги людей на значущості чистої води для збереження життя на Землі в тому вигляді, як вона є. Запаси води на планеті не безмежні, і від їх раціонального використання залежить, як довго людство зможе ними користуватися. Життя, як відомо, зародилося у воді і не може продовжуватися без неї, через що так важливо докласти зусиль для її охорони.

До Всесвітнього Дня води працівники Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства В.Сторчак, І.Ластенко та К.Лисенко провели тематичні уроки, присвячені збереженню водних ресурсів, у 9-х та 10-х класах спеціалізованої школи №7 імені М.Рильського.
Під час уроків учням розповіли про важливість дбайливого ставлення до водних ресурсів, запаси яких з кожним днем на планеті стрімко скорочуються. Учні дізналися про прості дії, завдяки яким кожен із нас може долучитися до збереження водних ресурсів, щоб вони збереглися у необхідній кількості та гарної якості для прийдешніх поколінь.

Керівник навчально методичного відділу Маркова І.А. прочитала лекції на фізичному факультеті Київського національного університету ім. Т.Г.Шевченко для студентів 4-5 курсів на тему “Вода – основа нашого життя”.
Під час заходу розглянули питання розвитку планети та людства на базі основного складника – води, розібрали проблематику екологічної катастрофи та зменшення запасів водних ресурсів в Україні. Студенти кафедри молекулярної фізики взяли активну участь в обговоренні варіантів збереження та очищення води.

У рамках відзначення Всесвітнього Дня води, 22 березня 2019 року головний бухгалтер Палійчук Н.Й. та співробітники бухгалтерського відділу ЦПКВГ відвідали Управління Державної казначейської служби України у Солом‘янському районі м.Києва.
Співробітники Центру провели бесіду з працівниками Управління про важливість збереження водних ресурсів, кількість яких скорочується кожного дня і в Україні, і на планеті. Тема важливості збереження води та підтримання її якості у доброму стані викликала зацікавленість у всіх.