Вітаємо з Днем Конституції України!
28 Червня, 2019
День Дніпра – 2019
10 Липня, 2019

Опублікований новий номер журналу “Водне господарство України” № 5-6, 2019

У Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства вийшов у світ черговий номер журналу «ВОДНЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ» № 5-6, 2019.

Цей номер містить багато цікавих матеріалів, корисних як для працівників нашої галузі, так і для всіх, хто цікавиться екологічною тематикою, імплементацією водних директив ЄС в Україні та широким колом питань, пов’язаних із водною галуззю.

У номері опубліковані привітання керівництва держави з Днем водного господарства-2019. Зокрема, це привітання Президента України В.Зеленського, Голови Верховної ради А.Парубія та міністра екології О.Семерака, а також поздоровлення Голови Держводагентства Ірини Овчаренко та колективу Центру ПКВГ.

Розміщені презентації:
– Заступника Голови Держводагентства Михайла Хорєва «Регіональні аспекти водного менеджменту»;
– директора Інституту гідробіології України АН України Сергія Афанасьєва «Біоіндикація екологічного стану річкових систем України в аспекті імплементації Директив ЄС в галузі довкілля»;
– експерта з водної політики О.Ярошевича «Як розробляти План управління річковим басейном?»

Працівників галузі порадують матеріали, присвячені святкуванню міжнародного Дня Дністра-2019 та корисні поради стосовно профілактичних заходів підчас роботи в умовах підвищеної температури повітря.

Зі сторінок журналу наші читачі також дізнаються про найактуальніші події та заходи з життя водогосподарської галузі та Центру підвищення кваліфікації працівників ВГ, які відбулися останнім часом.

Запрошуємо водогосподарські організації та приватних осіб не зволікати з підпискою на наш журнал. Реквізити підписки розміщені на сторінках журналу.