Опублікований новий номер журналу “Водне господарство України” № 5-6, 2019
1 Липня, 2019
Тренінг за участю спеціалістів США 16-19 липня 2019 р.
19 Липня, 2019

День Дніпра – 2019

7 липня 2019 року на Оболонський набережній, у Саду Каменів у м.Київ відбувся масштабний захід, присвячений Дню Дніпра-2019, організований Державним агентством водних ресурсів України. Серед організаторів та учасників також багато інших установ та організацій – Міністерство екології та природних ресурсів України, EUWI+, Державне агентство рибного господарства України, ПрАТ «Укргідроенерго», КП “Плесо”, Triatman Club тощо.

У заході взяли участь співробітники нашого Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства, які прийшли із своїми сім’ями та дітлахами, відвідали усі локації та зробили незабутні фото.

В ході святкувань Дня Дніпра-2019 відбувся незабутній переплив Дніпра Swim across Dnipro. Переможці та учасники були відзначені пам’ятними нагородами, які вручала Голова Держводагентства Ірина Овчаренко. На святі був присутній відомий український чемпіон, неодноразовий переможець міжнародних змагань з плавання Олег Лісогор.

Відбулося нагородження переможців тревел-конкурсу фотографій «Дніпро різноманітний». Нагороди отримали також переможці конкурсу за кращий арт-витвір із пластикових кришечок «Сміття стає мистецтвом». Усіх здивував флешмоб «Водні мавки». А потім відбувся святковий концерт за участю відомих українських гуртів та пінна дискотека.

Під час свята проходило безліч цікавих заходів для малечі, які неабияк потішили не тільки учасників із Центру ЦПКВГ та різних водогосподарських організацій, які прийшли із своїми сім’ями, а також багатьох мешканців Оболонського району: дитячий аквагрим, малювання на воді «Ебру». Дітей розважали аніматори.

Загалом, свято пройшло у гарному, позитивному настрої, який не зіпсували невеликі дощики. Учасники з Центру ПКВГ високо оцінили підготовчу роботу, проведену співробітниками Держводагентства з організації цього масштабного заходу, основна мета якого – привернути увагу до проблем річки Дніпро та зробити його чистим, а береги Дніпра – зеленими та незасміченими.