Святкування Дня працівників водного господарства-2019
31 Травня, 2019
Екскурсія до Центру української культури та мистецтва
20 Червня, 2019

Навчання у Центрі 18-20 червня 2019 року

У Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства з 18.06.2019 по 20.06.2019 р. відбувається навчання для керівників та фахівців відділів моніторингу водних ресурсів, керівників та фахівців підрозділів з експлуатації водогосподарських систем, гідрогеологів та фахівців відділів моніторингу та прогнозування меліоративного стану.

18 червня були представлені лекції за актуальними для галузі темами: «Законодавчі зміни у сфері управління інфраструктурою» (Розгон В.А.); «Впровадження європейських підходів щодо управління водними ресурсами та моніторингу вод» (Лисюк О.Г.) та «Моніторинг поверхневих вод: сучасні вимоги» (Ярошевич О.Є.).

19 червня у рамках програми реформ Офісу реформ при Міністерстві екології та водних ресурсів відбулась презентація предсставника Європейського водного офісу Філіпа Сегана, яка викликала неабияку зацікавленість слухачів, адже була можливість поставити запитання та обговорити досвід французьких водників.

У цей день також було проведене навчання «Конфлікти та шляхи їх вирішення» (Пильнова В.П.).
Також у рамках навчання 19.06.2019 проводився семінар для фахівців внутрішнього аудиту за темою: “Основні етапи проведення внутрішнього аудиту. Методи та інструменти, які використовуються під час аудиторського дослідження”.