Навчання у Центрі 18-20 червня 2019 року
20 Червня, 2019
Вітаємо з Днем Конституції України!
28 Червня, 2019

Екскурсія до Центру української культури та мистецтва

Енергія та краса водної стихії радують нас в усіх аспектах життя, на роботі, під час навчального процесу та на відпочинку…. Слухачі навчання, яке проходило 18-20 червня 2019 р. у Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства, поринули у світ живопису підчас екскурсії 19 червня на Міжнародний фестиваль “Miniwatercolor Kyiv 2019”, що відбувається у Центрі української культури та мистецтва вже вдруге.

На трьох поверхах Музею представлена експозиція робіт від більш ніж 150 учасників з 22 країн світу: художники-акварелісти з України, Білорусі, Чеської республіки, Німеччини, Єгипту, Італії, Латвії, Молдови, Словаччини, Угорщини, Іспанії, Бангладеш, США та Канади, Грузії, Індії, Ісландії, Люксембургу, Мексики, Перу, Непалу, Польщі, Румунії, Португалії, Таїланду та Туреччини.

У Музеї наші слухачі прийшли у захват від виставки дитячих творів «Морська казка» – це малюнки на морську тематику, а також потішилися художніми виставками «Узгодженість» та «У кожного лісу своє Сонце».
Власна експозиція Музею також не залишила відвідувачів байдужими. Декорації та предмети народного вжитку в дусі національно-етнічного українського колориту порадували своєю гармонічністю та красою.