День Дніпра – 2019
10 Липня, 2019
З Днем Державного Прапора і Днем незалежності України!
4 Вересня, 2019

Тренінг за участю спеціалістів США 16-19 липня 2019 р.

У Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства 16-18 липня 2019 р. відбувся Тренінг за участю американських спеціалістів – регіонального наукового радника і координатора Програми пріоритетних екосистем Еверглейдс, представника Геологічної служби США Ніколаса Аумена та представника Офісу Міністерства внутрішніх справ у Іллінойсі Романа Фердінанда – під назвою «Роль залучення стейкхоледрів (зацікавлених сторін) в управлінні водними ресурсами. Досвід США».

Тренінг був присвячений аналізу складних питань управління водними ресурсами у США, що потребують залучення зацікавлених сторін, а також розробці плану залучення стейкхолдерів та стратегій, що можуть бути використані в українських реаліях.

Під час тренінгу проходили не тільки лекції, а й практичні навчання, які відбувалися у вигляді живого обговорення та активного спілкування між слухачами та американськими спеціалістами. Слухачі мали змогу обговорити нагальні питання за темою тренінгу, поставити свої запитання та оволодіти практичними навичками, які безперечно будуть актуальними під час подальшої роботи у трудових колективах.

Після навчання працівники редакції журналу «Водне господарство України» мали змогу поспілкуватися з нашими слухачами. Учасники тренінгу з різних куточків України висловили щире захоплення з приводу тренінгу, що відбувся. Вони визнали, що можливість отримати надзвичайно корисну та актуальну інформацію для втілення нагальних цілей та планів, які наразі стоять перед галуззю, є дуже важливою та висловили побажання, аби таких навчань у новому форматі у наступному навчальному році було більше, а також щоб до тренінгів залучалося більше коло працівників галузі. Адже можливість залучення міжнародного досвіду у свою роботу на сучасному етапі розвитку водогосподарської галузі є корисною для нас усіх.

Під час Тренінгу були залучені нові технічні засоби, що дало змогу провести навчання за участю іноземних представників на високому рівні. Учасники навчань отримали Сертифікати США.