1 вересня – День знань
1 Вересня, 2023
Всеукраїнський марш прибирання на заповідних територіях
7 Вересня, 2023

Результати конкурсу “Природа нам – як рідний дім”

Кожен із нас має свій дім, у якому нам затишно, безпечно, комфортно. Ми оберігаємо його, турбуємось про нього і наводимо лад, аби нам приємно було перебувати там і з радістю повертатися додому. Однак ми маємо один великий спільний дім — все те, що нас оточує, варто лишень вийти зі своєї домівки. І цей спільний дім потребує спільних зусиль, плекання і турботи, надто ж у цей складний для нашої країни час. І саме про це наш конкурс!

Передусім ми щиро вдячні кожному нашому конкурсанту за креативність, сміливість, спроможність тонко відчувати красу навколишнього світу, любити і поважати усе живе, а також батькам, вихователям, учителям, творчим керівникам за підтримку і розвиток цих важливих якостей у своїх дітях і вихованцях.

Ми вражені кількістю учасників і отриманих робіт. Ми у захваті від кожного твору, малюнка, світлини та вкотре переконалися, що наші діти — найкращі, найталановитіші, найсвідоміші! Тож обрати кращих серед кращих виявилося для нас чи не найважчим завданням. Однак ми з ним впоралися та із задоволенням оголошуємо наших переможців!

Краща фоторобота
Олександр Кучма, 16 років, м. Тернопіль

Кращий малюнок
Марія Ілляш, 11 років, м. Одеса, КЗПО «Одеський палац дитячої та юнацької творчості «Біла акація»

Кращий твір
Єлизавета Гвоздик, 9 років, м. Пирятин, Полтавська обл.

Щиро вітаємо переможців!

Усім зичимо карколомних творчих злетів, безупинного розвитку та успішного навчального року! Разом неодмінно переможемо!