9 березня – день народження Тараса Шевченка
12 Березня, 2023
Міжнародний день дій проти гребель/International Day of Action Against Dams або Міжнародний день річок/Day of Action for Rivers
14 Березня, 2023

Промінь світла для наших захисників

Колектив Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства з перших днів повномасштабного вторгнення допомагає фронту. От і сьогодні було завершено виготовлення партії окопних свічок, які незабаром поїдуть до наших захисників.

Як відомо, окопна свічка є універсальним і довготривалим джерелом світла та тепла у складних умовах життя. Вона створена для того, щоб освітити невелике приміщення. При цьому, що важливо, великою перевагою окопних свічок є простота конструкції та доступність матеріалів, необхідних для їхнього виготовлення.

Час горіння свічки різниться, і одним з важливих параметрів, які на це впливають, є величина бляшанки. Так, наприклад, маленька бляшанка активно горить орієнтовно 1 годину, баночка з-під рибних консервів — близько 3 годин, а банка з-під горошку горить до 8 годин.

У світовій мережі є досить багато матеріалів, які допоможуть бажаючим створити такі прості та корисні речі власними руками.

Долучайтеся, підтримуйте нашу армію, адже разом ми непереможні.

Все є та буде Україна!