Міжнародний день Дунаю — World Danube Day
30 Червня, 2022
Вийшов друком № 1-2/2022 журналу “Довкілля України”
2 Липня, 2022

28-29 червня відбулось навчання з охорони праці для водогосподарників Волині та Тернополя

У ЦПКВГ 28 та 29 червня 2022 року проводилось навчання та перевірка знань з охорони праці посадових осіб та фахівців з Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області та Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області.

Екзамен приймали спеціалісти Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства та Державного агентства водних ресурсів України дистанційно в режимі онлайн-конференції.

Слухачі заздалегідь пройшли повний навчальний курс на інтерактивній платформі GoogleСlassroom, який підготували фахівці ЦПКВГ.
Охорона праці є важливою складовою роботи будь-якого підприємства, особливо державної установи. Надзвичайна ситуація на робочому місці виникає несподівано, тож співробітники мають бути готові до неї будь-якої миті.

Тому, відповідно до ст. 18 Закону України «Про охорону праці», посадові особи, діяльність яких пов’язана з організацією безпечного ведення робіт, під час прийняття на роботу та періодично один раз на три роки, повинні проходити навчання та перевірку знань з питань охорони праці.

За результатами проведеного навчання й перевірки знань з питань охорони праці фахівці отримають відповідні посвідчення.