14 липня 2022 р. – тренінг з питань підготовки ПУРБ
15 Липня, 2022
2 серпня 2022 року – навчання з охорони праці для співробітників БУВР річки Тиса
4 Серпня, 2022

28 липня – День Української державності

«День Української державності буде утверджувати зв’язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу. Понад тисячу років державотворчому досвіду українців, нашій культурі, нашій самобутності, українському характеру», – сказав президент в одному зі звернень.

Сьогодні, 28 липня, Україна вперше відзначає День Української державності. Свято встановлено Указом Президента України Володимира Зеленського 24 серпня 2021 року, підписаним під час урочистостей до тридцятої річниці незалежності України.

Під час своєї промови на урочистому засіданні Верховної Ради України Володимир Зеленський також повідомив, що внесе законопроєкт, за яким День Української державності стане вихідним днем.

Законопроєкт внесений 25 серпня під реєстраційним номером 5864. 31 травня 2022 року Верховна Рада України ухвалила його: «за» проголосували 257 народних депутатів. Закон набрав чинності 9 червня 2022 р.

“Дуже важливо не лише відзначати появу державності, а й об’єднуватися задля її збереження. Ми думали, що запанували у своїй сторонці, ми кладемо душу та тіло за нашу свободу. Бо забули, що далеко не всі вороженьки… як роса на сонці. Але ми не забули, якого ми роду, а значить нам точно усміхнеться доля. Тому що це наша доля”, – пролунало сьогодні в привітанні українців президентом Зеленським.

Все є та буде Україна!