26 січня 2022 р. – навчання за темою: Плани управління річковим басейном
23 Січня, 2022
26 січня – Міжнародний день екологічної освіти
29 Січня, 2022

26 січня 2022 р. – навчання за темою: Плани управління річковим басейном

26 січня 2022 року Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства спільно з Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України організували навчання для профільних спеціалістів та державних службовців різних категорій підвідомчих організацій Міндовкілля по напрямку управління водними ресурсами з розробки планів управління річковим басейном.

Теми, які було розглянуто:
– перелік програм (планів) для району річкового басейну чи суббасейну, їх зміст та проблеми, які передбачено розв’язати;
– звіт щодо інформування громадськості та громадське обговорення проєкту плану управління річковим басейном та стратегічна екологічна оцінка.

Слухачі курсу, які взяли участь в усіх запланованих конференціях та семінарах з цього напрямку, мають можливість отримати сертифікати після успішної фінальної перевірки знань. Крім цього, держслужбовцям, які зареєструвалися через платформу НАДС, також буде зарахована відповідна кількість кредитів ЄКТС (для тих, хто пройшов повний курс навчання).

Слідкуйте за новинами на нашій Фейсбук сторінці, адже незабаром саме тут у Вас з’явиться можливість ознайомитися з деякими ексклюзивними навчальними матеріалами цього курсу. Крім того, в нашій інформаційній стрічці Ви також знайдете допис з посиланням на тестування з ПУРБ.

Виникли запитання? Телефонуйте нам або пишіть на е-mail vodacpk@gmail.com та/або в особисті повідомлення на сторінці Фейсбук