Вітаємо з Днем Соборності України!
23 Січня, 2022
26 січня 2022 р. – навчання за темою: Плани управління річковим басейном
27 Січня, 2022

26 січня 2022 р. – навчання за темою: Плани управління річковим басейном

Навчання відбудеться 26 січня 2022 р. о 10:00 на платформі ZOOM.

Зверніть увагу! Реєстрація для держслужбовців підвідомчих організацій Міндовкілля через платформу НАДС.

Екологічна ситуація в усьому світі є досить критичною, що вимагає додаткових заходів і завчасного створення детально прорахованих схем захисту навколишнього середовища.

За сучасних умов суспільного розвитку постають нові завдання, виконання яких потребує підвищення ефективності реалізації покладених на зазначену систему функцій, серед яких, згідно з законодавством, важливе місце посідає розробка планів управління річковим басейном.

Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства спільно з Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України з 2021 року проводить навчання для фахівців підвідомчих організацій Міндовкілля з напрямку управління водними ресурсами з розробки ПУРБ .

Для профільних спеціалістів та державних службовців різних категорій 26 січня 2022 року проводиться ще одне дистанційне навчання через платформу НАДС з зарахуванням кредитів ЄКТС (для тих, хто пройшов повний курс навчання).

Теми, які будуть розглядатися:
– перелік програм (планів) для району річкового басейну чи суббасейну, їх зміст та проблеми, які передбачено розв’язати;
– звіт про інформування громадськості та громадське обговорення проєкту плану управління річковим басейном та стратегічна екологічна оцінка.

Реєстрація для держслужбовців на платформі НАДС до 23 січня 2022 року за посиланням:
https://pdp.nacs.gov.ua/…/plany-upravlinnia-richkovym…

За додатковою інформацією звертайтеся за контактами вказаними у профілі провайдера.
Пишіть на наш е-mail vodacpk@gmail.com або в особисті повідомлення на сторінці Фейсбук