Ізраїль – Україна: навчання та міжнародна співпраця заради майбутнього
9 Лютого, 2022
Природоорієнтовані рішення у водному господарстві для досягнення візії України майбутнього з урахуванням адаптації до зміни клімату
17 Лютого, 2022

15 лютого 2022 – навчання за темою: Стресостійкість для управлінців

У наш час стреси постійно атакують з найнесподіваніших сторін, зокрема, ми часто стикаємося з ними під час вирішення робочих моментів та проблем. Тому так важливо, щоб управлінець завжди залишався зібраним, був опорою та прикладом для колективу, навіть якщо здається, що варіантів подолання кризи немає.

Саме тому, 15 лютого 2022 року в Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства було проведено онлайн-тренінг для керівників відділів та організацій водного сектору України за темою: “Стресостійкість для управлінців”.

Під час навчання Анна Зубачова, яка є сертифікованим міжнародним медіатором, психотерапевтом, Головою правління та Співзасновником Ліги Медіаторів України, членкинею Національної Асоціації Медіаторів України, не лише розповіла нашим слухачам про причини, методи боротьби та уникнення стресових ситуацій, але й організувала цікаві активні взаємодії із практики застосуванням цих методик онлайн.

Зверніть увагу! Такого роду навчання також заплановані на майбутнє.

Якщо вас зацікавила подібна тематика: слідкуйте за новинами та залишайте коментарі, відгуки й, за можливості, знайдіть час поділитися своїми думками на нашій сторінці.

І, найголовніше, – бережіть здоров’я і залишайтеся в гармонії зі своїм внутрішнім світом за будь-яких обставин.