11 квітня 2022 року – онлайн зустріч «Психологічна підтримка під час війни»
12 Квітня, 2022
Можливості дронів. Обробка даних
14 Квітня, 2022

Спільний План управління річковим басейном Дунаю: досягнення та перспективи

12 квітня 2022 року Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства та Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України організували конференцію в режимі онлайн з експертом Секретаріату Міжнародної Комісії із захисту річки Дунай доктором Едіт Хьодл (Відень, Австрія) для керівників та фахівців водного сектору підвідомчих організацій Міндовкілля.

Захід розпочали з обговорення реалій та перспектив міжнародної співпраці для водної галузі, важливості взаємопідтримки та підвищення рівня підготовки профільних фахівців. Із вступним словом до слухачів звернувся заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Михайло Хорєв, якого у привітанні підтримав директор ЦПКВГ Тарас Капуста.

Також від них сьогодні пролунали слова вдячності не лише запрошеним лекторам, але й нашим слухачам, які під час війни докладають чимало зусиль для здорового функціонування налагоджених робочих систем та ще й намагаються підвищувати свій професійний рівень, забезпечуючи цим підтримку екології та економічному сектору нашої держави.
Загалом, під час навчання пані Едіт Хьодл висвітлила багато цікавих моментів, які детально описала у своїх багаторічних дослідженнях. Зокрема, під час зустрічі вона презентувала досягнення та розкрила особливості перспектив спільного Плану управління річковим басейном Дунаю.

Також експертка зазначила, що в цей важкий для нашої держави час вони повністю підтримують українців і вірять у мирне світле майбутнє України.

Дякуємо усім, хто долучився до цього заходу. Попереду ще багато цікавих зустрічей та навчань і, головне, наша перемога!
Все є та буде Україна!