Вишиванка – генетичний код нації
19 Травня, 2022
20 травня – Європейський день моря
20 Травня, 2022

Навчання та перевірка знань спеціалістів РОВР у Тернопільській області

19 травня 2022 року за результатами попереднього навчання з охорони праці відбулась перевірка знань посадових осіб та спеціалістів та Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області. Сьогодні перевірка знань відбулася під час святкування національного українського свята – Дня вишиванки. Кервництво Центру, всі наші викладачі й співробітники прийшли в цей день у національному вбранні.

І хоча у нашій країні ще тривають військові дії і наші прекрасні міста піддаються ракетним обстрілам, навчання у нашому Центрі триває. Екзамен прийняли спеціалісти Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства та Державного агентства водних ресурсів України дистанційно, в режимі онлайн-конференції..

Як завжди, наші слухачі заздалегідь пройшли повний навчальний курс на інтерактивній платформі GoogleСlassroom, який підготували фахівці ЦПКВГ.

У наш непростий воєнний час, коли життя кожного члена нашої великої української родини залежить від знань, якими ми володіємо, важливо розуміти, як належно поводитись під час небезпечних подій. Охорона праці є важливою складовою роботи будь-якого підприємства, особливо державної установи. Надзвичайні ситуації на робочих місцях виникають як правило несподівано, і тому кожен співробітник має бути готовий прийняти усі виклики та діяти правильно, залежно від отриманих знань.
Саме тому, відповідно до ст. 18 Закону України “Про охорону праці”, посадові особи, діяльність яких пов’язана з організацією безпечного ведення робіт, під час прийняття на роботу та періодично один раз на три роки, мають проходити навчання, а також перевірку знань з питань охорони праці.

За результатами проведеного навчання і перевірки знань з питань охорони праці фахівці отримають відповідні посвідчення.

Єднаймося та підтримуємо одне одного. Все є та буде Україна!