Міжнародний день боротьби з незаконним і нерегульованим рибним промислом
6 Червня, 2022
5 червня – Всесвітній день охорони довкілля/World Environment Day
6 Червня, 2022

День працівників водного господарства

Починаючи з 2003 року, щорічно в першу неділю червня, в Україні святкують День працівників водного господарства.

Вода – це одна з першооснов існування нашої планети, базис розвитку видів та систем, колиска рослинного та тваринного світу… Вода – це саме Життя. Для кожного з нас вона є всеохоплюючою силою, яка наповнює світ енергією, об’єднує його та пробуджує красу природи. Пам’ятаймо про це, зберігаймо та оберігаймо її задля щасливого майбутнього всієї Землі.
Водники щодня докладають безліч зусиль, щоб на високому рівні професійно реалізувати державну політику у сфері збереження, захисту та раціонального використання водних ресурсів, очищають водойми, перевіряють якість води та популяризують дбайливе ставлення до однієї з найважливіших складових нашого життя.

Навіть під час війни працівники водної галузі продовжують піклуватися про чистоту та екологічність води, нашої природи та землі. Дякуємо кожному за боротьбу проти загроз, які ставить перед нашими водними об’єктами сьогодення.

Ви – справжні володарі водної стихії, які направляють та оберігають її, зберігаючи гармонію в природі та забезпечуючи здорове майбутнє для всієї планети.

Віримо, що наступне свято зустрінемо під мирним українським небом. Нехай плани та задуми реалізовуються, робота приносить радість, в кожному домі панує мир та злагода, а життєва дорога буде легкою, сповненою світлих вражень та визначних досягнень!

З найкращими побажаннями, вірою в нашу єдність і силу нації,

директор Т. Капуста та колектив ЦПКВГ

Все є і буде Вода та Україна!