Плани управління річковим басейном – інструмент залучення фінансів у водний сектор з метою досягнення доброго екологічного стану водних об’єктів
24 Червня, 2022
Міжнародний день Дунаю — World Danube Day
30 Червня, 2022

День Конституції України

28 червня 1996 року о 09:18 ранку парламент України проголосував за остаточний варіант Основного Закону України – Конституцію, завершивши детальний розгляд та голосування по кожній статті та розділу, які розпочалися ще 27 червня і продовжувалися на одному засіданні без перерв.
Сьогодні відзначається 26 річниця прийняття цього важливого для кожного громадянина нашої держави документа.

Щороку в цей день проводяться просвітницькі та святкові заходи, концерти, виставки, які нагадують нам про єдність українського народу, зорієнтовують кожного на захист прав громадян та розвиток, рух у світле майбутнє єдиною непохитною силою, яка долає перепони, зростаючи та зміцнюючи свої позиції в очах світової спільноти.

Цьогоріч війна важкими хмарами болю закрила ясну блакить рідного неба і затьмарила радість свята, але ми ніколи не здавалися і завжди вибивали загарбників з рідної землі. Очистимо Землю від рашистів і продовжимо рухатися дорогою розвитку та процвітання вперед до омріяних цілей!

Щиро дякуємо тим, хто боронить нашу землю та право на свободу і незалежність. Пам’ятаймо, що в єдності – наша сила, а в наполегливій праці, відповідальності та розвитку – майбутнє нації. Добробуту, взаємопідтримки та миру кожній родині!
Слава Україні!