18 травня 2022 р. – навчання та перевірка знань з охорони працівників Полтавського РОВР
19 Травня, 2022
Навчання та перевірка знань спеціалістів РОВР у Тернопільській області
19 Травня, 2022

Вишиванка – генетичний код нації

19 травня Центр підвищення кваліфікації ПВГ вітає з важливим українським святом – Днем вишиванки! У цей день особливо важливо згадати про наше українське прадавнє коріння. Адже український народ – сильний, незалежний і багатий на прекрасні традиції.
Ми вільні, унікальні, творчі, незалежні… Ми – українці! Зі своєю історією, звичаями, культурою, мріями та прагненнями.

З давніх часів українці власноруч оздоблювали одяг, з покоління в покоління зберігаючи глибину та важливість значення кожного символу та елементу в орнаментах.
Вишиванка вважається одним із елементів ідентифікації народу, адже в ній відображається своєрідне бачення світу багатьох поколінь українців, які формують структуру чарівних орнаментів, вкладаючи власну енергію та часточки душі у мальовничі візерунки та стіжки.

З вірою у перемогу та єдність нашого народу, дякуємо тим, хто долучається до давніх національних традицій, зберігаючи їх для наступних поколінь миру, родинного затишку та добробуту кожній родині! Давайте продовжувати та розвивати наші прекрасні споконвічні українські традиції, які єднають нашу націю у міцну й нездоланну велику сім’ю!

Все є та буде Україна!