29 серпня – День пам’яті захисників України
29 Серпня, 2022
Українські водогосподарники в Ізраїлі
7 Вересня, 2022

Вітаємо з Днем знань!

Осінь… Її тихий подих вже чутно у шепотінні вітру серед пожовклих трав, барвистих шатах, які одягають дерева, нічних містичних туманах, що блукають вулицями мегаполісу та дрімучими лісами, крапельках дощу на вікні, сонячних промінчиках на павутинні.

Прихід Осені завжди асоціюється у людини з віковічною мудрістю природи, яка дарує нам життя та надихає на нові звершення.
Пам’ятаймо про те, що в наших руках здоров’я та чистота нашої землі, а популяризація екологічних знань допомагає зберегти сотні видів рослинного та тваринного світу.

Щиро вітаємо усіх з початком нового навчального сезону та Днем знань!
На жаль, у 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни процес навчання не зупиняється діти продовжують вчитися в школах, а дорослі неухильно підвищують рівень власних професійних знань – і святкування Дня знань так само актуальне.

Нехай цей навчальний рік почнеться вдало і проходить успішно, нехай кожен день знаменується нехай навіть і маленькою, але перемогою, нехай отримані знання і навички відкривають нові двері до мрій, інтересів і досягнень. Зичимо всім позитивних результатів у навчанні – і в освітніх закладах, і на мінливій дорозі життя!

Директор Т.Капуста та колектив ЦПКВГ