8 червня – Всесвітній день океанів – World Oceans Day
16 Червня, 2021
Семінар-практикум у Лабораторії моніторингу вод Східного регіону, м.Слов’янськ
16 Червня, 2021

9-10 червня 2021 року відбулось навчання з охорони праці

9-10 червня 2021 у Центрі підвищення кваліфікації ПВГ прорйшло навчання та перевірка знань з охорони праці посадових осіб Регіонального офісу водних ресурсів у Рівненській області.

Екзамен прийняли спеціалісти Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства та Державного агентства водних ресурсів України дистанційно, в режимі онлайн-конференції.

Слухачі заздалегідь пройшли повний навчальний курс на інтерактивній платформі GoogleСlassroom, який підготували фахівці ЦПКВГ.

Охорона праці є важливою складовою роботи будь-якого підприємства, особливо державної установи. Надзвичайна ситуація на робочому місці виникає несподівано, тож співробітники мають бути готові до неї будь-якої миті.

Саме через все це, у відповідності до ст. 18 Закону України “Про охорону праці”, посадові особи, діяльність яких пов’язана з організацією безпечного ведення робіт, під час прийняття на роботу та періодично один раз на три роки, повинні проходити навчання, а також перевірку знань з питань охорони праці.

За результатами проведеного навчання і перевірки знань з питань охорони праці фахівці отримають відповідні посвідчення.