26 квітня – День пам’яті Чорнобильської трагедії
2 Червня, 2021
28 квітня – Всесвітній день охорони праці
2 Червня, 2021

Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі

Викладачі Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства 23 квітня 2021 року взяли участь в онлайн-конференції до Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі – 2021.

З метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій до питань безпеки праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам’яті осіб, які загинули на виробництві щорічно 28 квітня в Україні відзначають Всесвітній День безпеки та здоров’я на роботі.

Онлайн-конференцію було організовано науково-виробничим журналом «Охорона праці». Основними спікерами заходу виступили представники: Державної служби України з питань праці, Міжнародної організації праці, Федерації профспілок України, Федерації роботодавців України, Фонду соціального страхування України.

Гасло заходу: «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР».

Враховуючі актуальні напрями у сфері безпеки праці учасники Конференції обговорили стан охорони праці в Україні та основні заходи, які мають забезпечити стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі. Представники українських компаній поділилися досвідом у подоланні кризи, спричиненої пандемією COVID-19 та розповіли про передові технології та методи побудови сучасної системи БЗР на українських підприємствах.

Захід пройшов на високому рівні та зібрав понад 400 учасників, що підтверджує підвищений інтерес суспільства до вирішення проблемних питань у сфері охорони праці.

Більше інформації з цієї теми – на нашій сторінці у Facebook