3 червня 2021 р. – навчання за темою “Моніторинг, звітність та верифікація викидів парникових газів”
10 Червня, 2021
Всесвітній день захисту довкілля
16 Червня, 2021

2 червня 2021 – навчання з охорони праці

У Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства відбулося навчання та перевірка знань з охорони праці посадових осіб Регіонального офісу водних ресурсів у Луганській області, Управління каналів річки Інгулець та Новотроїцького управління водного господарства, що належить до Басейнове управління водних ресурсів нижнього Дніпра.

Екзамен прийняли спеціалісти Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства та Державного агентства водних ресурсів України дистанційно, в режимі онлайн-конференції.

Слухачі заздалегідь пройшли повний навчальний курс на інтерактивній платформі GoogleСlassroom, який підготували фахівці ЦПКВГ.

Охорона праці є важливою складовою роботи будь-якого підприємства, особливо державної установи. Надзвичайна ситуація на робочому місці виникає несподівано, тож співробітники мають бути готові до неї будь-якої миті.

Саме через це, відповідно до ст. 18 Закону України “Про охорону праці”, посадові особи, діяльність яких пов’язана з організацією безпечного ведення робіт, під час прийняття на роботу та періодично один раз на три роки, повинні проходити навчання, а також перевірку знань з питань охорони праці.

За результатами проведеного навчання і перевірки знань фахівці отримають відповідні посвідчення.