Навчання з охорони праці 18 листопада 2021 року
18 Листопада, 2021
З Днем Гідності та Свободи, Україно!
24 Листопада, 2021

19 листопада – День працівників гідрометеорологічної служби України

19 листопада 2021 року Українській гідрометеослужбі виповнилося 100 років!
Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства долучається до привітань Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України в цей ювілейний день народження і бажає працівникам, задіяним у цій важливій сфері, всього самого світлого, позитивного та гарного, нехай робота приносить задоволення, а в домі панує затишок та добробут

Прогнози гідрометеорологів щодня допомагають кожному українцю вдало розпочати та спланувати день – вирішити чи брати парасольку, як одягнутися, на коли запланувати відпустку. Ви ті, хто попереджає нас про коливання температур, дощ, сніг, вітер чи ожеледицю. Без перебільшення, ви піклуєтеся про наше здоров’я та безпеку.

А підвідомчі організації Міндовкілля потребують інформації від гідрометеорологів чи не найсильніше з усіх. Адже завдяки цілодобовій роботі ваших служб спостережень та прогнозування можна швидко отримати дані, які допомагають усім разом захищати довкілля:
– вчасно запобігати пожежам та паводкам;
– підготуватися до стихійних лих, надзвичайних ситуацій та весняного водопілля;
– швидко відреагувати на забруднення повітря, ґрунтів, водних ресурсів тощо;
– встановити правильні режими роботи водосховищ.

Віримо, що спільна клопітка робота над створенням сучасного законодавства у сфері моніторингу довкілля та імплементацією європейських директив дасть в майбутньому позитивні результати, які покращать екологічність в нашій державі.

Дякуємо за вашу роботу та бажаємо сприятливої погоди у ваших домівках і в нашій країні!