6 листопада – Міжнародний день запобігання експлуатації довкілля під час війни та збройних конфліктів
8 Листопада, 2021
Навчання з охорони праці 12 листопада 2021
12 Листопада, 2021

Онлайн-конференція “Управління водними ресурсами в умовах змін клімату та зростаючого дефіциту води”

11 листопада 2021 р. Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства разом із Посольством Ізраїлю в Україні, Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України у співпраці з MASHAV та MATC – MASHAV Agricultural Training Center розпочали спільний онлайн-курс “Управління водними ресурсами в умовах змін клімату та зростаючого дефіциту води”.

Лектором першої онлайн-конференції став Яков Лівшиц, директор департаменту гідрогеології, управління водних ресурсів Ізраїлю.

До навчання долучилися керівники та фахівці підвідомчих організацій Міндовкілля, представники громадських організацій та незалежні експерти, зацікавлені в покращенні роботи водного сектору в умовах зміни клімату в нашій державі.

Yoav Bistritsky, заступник глави місії посольства Ізраїлю в Україні, виступив з вітальним словом на офіційному відкритті.

«Я дуже радий, що нам вдалося реалізувати цей курс, адже він ознаменує ефективну співпрацю між Ізраїлем та Україною. Для нас надзвичайно важливо поділитися досвідом Ізраїлю у сфері управління водними ресурсами та розширювати співробітництво між нашими країнами», – зазначив Йоав Бистрицький.

Директор ЦПКВГ Тарас Капуста також привітав присутніх з новим етапом співпраці, подякував усім за активну позицію в організації нового курсу, зокрема Міндовкілля та Посольству Ізраїлю в Україні, а слухачам за те, що зацікавилися та долучилися до вивчення та обговорення таких важливих для водної галузі тем.

Наше майбутнє – в наших руках.
Врятуємо свою планету разом!