З Днем Гідності та Свободи, Україно!
24 Листопада, 2021
Навчання з питань охорони праці для працівників галузі водного господарства
27 Листопада, 2021

Оголошуємо набір до групи для проходження навчання з курсу “Охорона праці” держслужбовцями через платформу НАДС

Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства запрошує працівників усіх напрямків державної служби на навчання:

Реєструватися за посиланням:
https://pdp.nacs.gov.ua/courses/okhorona-pratsi

Реєстрація до 03 грудня 2021 року
Навчання з 03 по 09 грудня 2021 року

Форма: дистанційна (з екзаменом та сертифікацією)
Кредити ЄКТС: 1,5

Нагадуємо: підвідомчі організації Міндовкілля проходять навчання з охорони праці окремо, згідно узгодженого розкладу та розробленого річного планування.

Охорона праці є важливою складовою роботи будь-якого підприємства, особливо державної установи. Надзвичайна ситуація на робочому місці виникає несподівано, тож співробітники мають бути готові до неї будь-якої миті.

Визначення або оцінка небезпеки, є важливим кроком у загальному аналізі ризиків та задля усунення небезпек. Саме там, якнайближче до джерела (розташування ризику), наскільки це можливо, виявляється, оцінюється та визначається/усувається, певна робоча небезпека. У міру того, як змінюються технології, ресурси, соціальні очікування чи нормативні вимоги, дослідження ризиків, все більше зосереджується на джерелі небезпеки. Таким чином, керування небезпеками, є динамічною програмою профілактики.

До того-ж, оскільки ті, хто виявляють небезпеки та досліджують ризики, зазвичай є керівниками, а ті, хто піддається ризикам, є іншою групою — працівниками, підхід, що ґрунтується на оцінці ризику, може подолати суперечку, притаманну підходу, основаному на порівнянні небезпек та питань їх усунення.
Отже, кожен працівник державної служби мусить бути готовим до будь-яких надзвичайних ситуацій на роботі, щоб діяти вивірено, злагоджено та захистити себе і оточуючих від ймовірної небезпеки.

За деталями звертайтеся на нашу пошту vodacpk@gmail.com або за телефоном (044) 248-81-20
Поспішайте, кількість місць обмежена.