14 серпня – День Західного Бугу
24 Серпня, 2021
23 серпня – День Державного прапора України
24 Серпня, 2021

Нарада до Дня Незалежності України

До Дня Незалежності України в Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства пройшла нарада, присвячена аналізу діяльності та досягненням нашого навчального закладу.

Центр належить до сфери управління Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України і вже багато років забезпечує навчання фахівцям його підвідомчих організацій, підвищуючи їх кваліфікацію та допомагаючи розвинути професійні навички спеціалістів, зокрема й для розвитку рівня екосвідомості у населення та якості природоохоронної діяльності в нашій країні загалом.

Головними завданнями Центру є:
– провадження освітньої діяльності – навчальної, виховної, наукової, культурної та методичної;
– створення умов для безперервної освіти працівників підвідомчих організацій Міндовкілля;
– забезпечення виконання державного замовлення та угод щодо підвищення кваліфікації керівників і фахівців системи Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України відповідно до законодавства України та з урахуванням установленого порядку атестації фахівців;
– надання освітніх послуг, консультацій за замовленням інших установ та організацій різних типів і форм власності, місцевих органів влади та окремих осіб;
– просвітницька діяльність;
– забезпечення культурного і духовного розвитку особистості, виховання в осіб, які навчаються в Центрі, поваги до Конституції України та законів України.

Вітаємо наших слухачів з прийдешніми державними святами. Вже не перше десятиліття ми щиро радіємо співпраці з організаціями з усієї України, прикладаємо максимум зусиль для врахування ваших потреб та побажань, підготовки найкращих та найактуальніших матеріалів, для вашого навчання, запрошуємо профільних фахівців з самих різноманітних куточків світу, які із задоволенням діляться своїми знаннями з вами.

Ми постійно вдосконалюємося заради вас і завжди з нетерпінням чекаємо на наступну зустріч

Ваш – Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства