Оголошуємо набір до групи для проходження навчання з курсу “Охорона праці” держслужбовцями через платформу НАДС
24 Листопада, 2021
27 листопада – День пам’яті жертв голодоморів
1 Грудня, 2021

Навчання з питань охорони праці для працівників галузі водного господарства

25 листопада 2021 в Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства проводилось навчання та перевірка знань з охорони праці посадових осіб та спеціалістів Регіонального офісу водних ресурсів у Черкаській області та Басейнового управління водних ресурсів середнього Дніпра.

Екзамен приймали спеціалісти Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства та Державного агентства водних ресурсів України дистанційно, в режимі онлайн-конференції.

Слухачі заздалегідь пройшли повний навчальний курс на інтерактивній платформі GoogleСlassroom, який підготували фахівці ЦПКВГ.

Охорона праці є важливою складовою роботи будь-якого сучасного підприємства, і зокрема державної установи. Надзвичайна ситуація на робочому місці може виникнути несподівано, тож співробітники мають бути готові будь-якої миті діяти правильно, злагоджено та оперативно.

Для того, щоб усі співробітники підприємства знали, як правильно діяти у разі виникнення будь-яких стандартних або нестандартних ситуацій на робочому місці, відповідно до ст. 18 Закону України “Про охорону праці”, посадові особи, діяльність яких пов’язана з організацією безпечного ведення робіт, під час прийняття на роботу та періодично один раз на три роки, мають проходити навчання, а також перевірку знань з питань охорони праці. Дуже часто отримані знання стають у нагоді у найнепердбачуваніших обставинах.

За результатами проведеного навчання і перевірки знань з питань охорони праці фахівці отримають відповідні посвідчення.