15 листопада – Всесвітній день вторинної переробки – Global Recycling Day
18 Листопада, 2021
19 листопада – День працівників гідрометеорологічної служби України
24 Листопада, 2021

Навчання з охорони праці 18 листопада 2021 року

18 листопада 2021 відбулася перевірка знань з охорони праці посадових осіб та спеціалістів кількох водогосподарських організацій: Басейнового управління водних ресурсів середнього Дніпра, Басейнового управління водних ресурсів річок Приазов’я, Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області, Регіонального офісу водних ресурсів у Черкаській області.

Екзамен прийняли спеціалісти Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства та Державного агентства водних ресурсів України дистанційно, в режимі онлайн-конференції.
Слухачі заздалегідь пройшли повний навчальний курс на інтерактивній платформі GoogleСlassroom, який підготували фахівці ЦПКВГ.

Охорона праці є важливою складовою роботи будь-якого підприємства, особливо державної установи. Надзвичайна ситуація на робочому місці виникає несподівано, тож співробітники мають бути завжди готові.

Саме через все це, відповідно до ст. 18 Закону України “Про охорону праці”, посадові особи, діяльність яких пов’язана з організацією безпечного ведення робіт, під час прийняття на роботу та періодично один раз на три роки, повинні проходити навчання, а також перевірку знань з питань охорони праці.

За результатами проведеного навчання і перевірки знань з питань охорони праці фахівці отримають відповідні посвідчення.