З Днем Збройних сил України!
6 Грудня, 2021
Навчання з охорони праці для державних службовців
13 Грудня, 2021

Навчання з охорони праці для фахівців водогосподарських організацій

2 та 7 грудня 2021 року в Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства проводилось масивне навчання та перевірка знань з охорони праці посадових осіб та спеціалістів збірних груп, серед яких були фахівці з Регіонального офісу водних ресурсів у Кіровоградській області, з Черкаського та Нікопольського управління Міжрегіонального офісу захисних масивів дніпровських водосховищ та Басейнового управління водних ресурсів середнього Дніпра

Екзамен приймали спеціалісти Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства та Державного агентства водних ресурсів України дистанційно, в режимі онлайн-конференції.

Слухачі заздалегідь пройшли повний навчальний курс на інтерактивній платформі GoogleСlassroom, який підготували фахівці ЦПКВГ.
Охорона праці є важливою складовою роботи будь-якого підприємства, особливо державної установи. Надзвичайна ситуація на робочому місці може трапитися несподівано, тож співробітники мають бути готові діяти належним чином, чітко та оперативно будь-якої миті.

Тому, відповідно до ст. 18 Закону України “Про охорону праці”, посадові особи, діяльність яких пов’язана з організацією безпечного ведення робіт, під час прийняття на роботу та періодично один раз на три роки, повинні проходити навчання, а також перевірку знань з питань охорони праці.

За результатами проведеного навчання і перевірки знань з питань охорони праці фахівці отримають відповідні посвідчення