Навчання з охорони праці для фахівців водогосподарських організацій
8 Грудня, 2021
Міжнародний день гір – International Mountain Day
13 Грудня, 2021

Навчання з охорони праці для державних службовців

Engineer construction industrial factory manufacturing workers flat banner set isolated vector illustration

9 грудня 2021 року працівники різних напрямків державної служби успішно здали екзамен з охорони праці, яке Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства організував через платформу НАДС.

Охорона праці є важливою складовою роботи будь-якого підприємства, особливо державної установи. Надзвичайна ситуація на робочому місці виникає несподівано, тож співробітники мають бути готові до неї будь-якої миті.

Визначення або оцінка небезпеки, є важливим кроком у загальному аналізі ризиків та задля усунення небезпек. Саме там, якнайближче до джерела (розташування ризику), наскільки це можливо, виявляється, оцінюється та визначається/усувається, певна робоча небезпека. У міру того, як змінюються технології, ресурси, соціальні очікування чи нормативні вимоги, дослідження ризиків, все більше зосереджується на джерелі небезпеки. Таким чином, керування небезпеками, є динамічною програмою профілактики.

До того ж, оскільки посадові особи, що виявляють небезпеки та досліджують ризики, зазвичай є керівниками, а ті, хто піддається ризикам, є іншою групою – працівниками, підхід, що ґрунтується на оцінці ризику, може подолати суперечку, притаманну підходу, основаному на порівнянні небезпек та питань їх усунення.
Отже, кожен працівник державної служби мусить бути готовим до будь-яких надзвичайних ситуацій на роботі, щоб діяти вивірено, злагоджено та захистити себе й оточуючих від ймовірної небезпеки.

За результатами навчання фахівці будуть сертифіковані та отримають 1,5 кредити ЄКТС.
Усі, хто зацікавлений в навчаннях такого типу, слідкуйте за новинами; а якщо Ви впевнені, що бажаєте пройти цей курс в 2022 році – напишіть нам на vodacpk@gmail.com