23 серпня – День Державного прапора України
24 Серпня, 2021
Вітаємо з Днем знань!
1 Вересня, 2021

Вітаємо з 30-річчям Незалежності України!

День незалежності України – державне свято України, яке щорічно відзначається 24 серпня на честь прийняття Верховною радою УРСР «Акта проголошення незалежності України».

Цей знаменний день став поворотною віхою в історії розвитку держави Україна і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту в нашому спільному домі.

З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення значення цієї події і дати – 24 серпня – для всієї країни й для кожного з нас, її громадян. І це закономірно, оскільки великі події осягаються на відстані, з плином часу. Перед Україною та її громадянами стоять непрості, але амбітні завдання. Подолати виклики часу та вийти на нові рубежі ми зможемо тільки об’єднавшись разом – і тоді ми подолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави.

Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України в єдиному прагненні – сумлінною працею зміцнити силу і славу нашої Вітчизни.

Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки

Щиро вітаємо усіх українців із цим визначним святом — Днем незалежності України! Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях. З нами Бог і Україна.

Бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини. Колектив Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства з нагоди свята зичить усім міцного здоров’я, щастя і благополуччя!