З 1 вересня – Днем знань!
11 Вересня, 2020
Вітаємо Тараса Капусту з Днем народження!
27 Вересня, 2020

Тестування з охорони праці триває

Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства продовжує інформувати про те, що у водогосподарських організаціях системи Держводагентства триває тестування з питань охорони праці.

Держводагентство України приділяє значну увагу покращенню безпеки праці, попередженню виробничого травматизму та стану безпеки праці в галузі водного господарства. Тому проходження працівниками водогосподарських організацій навчання з питань охорони праці є важливою і необхідною умовою безпечної роботи усіх працівників водогосподарських організацій, що вкрай необхідне у теперішніх непростих умовах роботи.

На початку вересня відбувалася атестація РОВР у Харківській області. Галузевою комісією Держводагентства у складі Ольги Лісовської (Держводагентство), Валентини Сторчак (ЦПКВГ) і Наталії Романенко (ЦПКВГ) були атестовані 55 посадових осіб і спеціалістів, які самостійно опановували навчальні матеріали за допомогою інтерактивної платформи Google Сlassroom.

Тестування проходило оперативно та організовано, фахівці відповідально поставилися до виконання навчальних завдань та продемонстрували гарні результати. Після завершення навчання усі слухачі, що успішно пройшли тестування, отримають посвідчення встановленого зразка.

Успішної здачі іспитів!