З Днем Дніпра
7 Липня, 2020
Онлайн перевірка знань з охорони праці у липні 2020
19 Липня, 2020

Опублікований випуск №5-6, 2020 журналу “ВОДНЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ”

У Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства вийшов друком журнал «ВОДНЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ» № 5-6, 2020.

У номері опубліковане привітання з нагоди відзначення Дня працівників водного господарства від керівників держави та водогосподарської галузі. Також представлений список працівників, які з нагоди професійного свята були відзначені почесними грамотами та іншими нагородами.

Стаття Заступника Голови Держводагентства Михайла Хорєва «Забезпеченість водними ресурсами в Україні» розповідає про основні факти щодо забезпеченості України водними ресурсами, а також окреслює поточне становище щодо забезпеченості громадян України водою задовільної якості, в країні; наводить основні чинники, які становлять значний вплив на забезпеченість водою у сучасних непростих кліматичних умовах.

Статті «Зелена енергетика в Україні» та «Зелений тариф» знайомлять з матеріалами щодо впровадження проектів для фізичних та юридичних осіб.

У статті «Дистанційне навчання у ЦПКВГ у квітні-травні 2020 року», яка підготовлена начальником навчально-методичного відділу Марковою І., розповідається про започаткування навчання в режимі онлайн у ЦПКВГ. У статті наведені основні теми навчання та результати тестування.
Розділ «Колонка юриста» запропонує Вам ознайомитися з частиною 2 статті, присвяченої умовам, підставам та процедурі вирішення проблеми безхазяйної речі (безхазяйного майна), яка була підготована юристом з багаторічним досвідом практичної роботи Сидоровою Л.

Стаття «Міжнародний день Дністра» подає матеріал про святкування дня однієї з наймальовничіших річок та найважливіших річок України – Дністра. Матеріал статті проілюстрований дитячими малюнками та світлинами святкування.

У цьому випуску представлена підбірка матеріалів, присвячена надзвичайним природним явищам у світі, проілюстрована високоякісними світлинами, завдяки яким ви здійсните цікаву подорож світом, не виходячи з власної оселі.

Зі сторінок журналу ви також дізнаєтесь про історичні місця, мальовничі та цікаві природні об’єкти України. Ці матеріали супроводжуються неповторними видами найунікальніших перлин нашої красуні-країни.

Цей номер знайомить читачів із вже ставшими традиційними матеріалами з безпечного поводження на воді влітку; про запобігання отруєнням; про те, як уникнути укусів небезпечних комах та змій.

Підписна компанія на журнал триває. Запрошуємо всі організації та приватних осіб, які ще не підписалися на наш журнал, зробити це якомога швидше, бо наступні випуски будуть ще цікавішими.