22 березня – Всесвітній День води
26 Березня, 2020
Вітаємо із всесвітнім Днем екологічних знань!
19 Квітня, 2020

Дистанційне навчання у ЦПКВГ під час карантину

Шановні колеги!

Центр підвищення кваліфікації працівників водного господарства проводить навчання працівників водної галузі дистанційно, у зв’язку з пандемією COVID-19 та введеними протиепідеміологічними заходами в Україні.

Навчальний матеріал знаходиться на сайті vodacpk.com.ua@https://vodacpk.com.ua/
в розділі «Інформація для слухачів» → «Дистанційне навчання»@https://vodacpk.com.ua/ він наявний у відкритому доступі, для всіх зацікавлених працівників галузі, до 30 квітня.

В цьому ж розділі для вас відкрита Реєстрація на навчання. Реєстрація загальна для всіх категорій слухачів.

Вивчайте матеріали за посиланнями, розвивайтесь професійно. Сподіваємось, що нова методика навчання буде зручною для наших слухачів.

Тестування буде відбуватися в травні 2020 р. По результатах позитивного оцінювання буде надіслано сертифікати про офіційне проходження підвищення кваліфікації.

Просимо керівників задіяти найширшу аудиторію, оскільки це надасть можливість підняти освітній рівень ваших працівників та оцінити їх рівень знань.

Наша команда із задоволенням відповість на всі ваші запитання щодо навчання у повідомленнях на сторінці ЦПКВГ у Фейсбук – https://www.facebook.com/vodacpk/ або на e-mail vodacpk@gmail.com

Всім плідного навчання та позитивних результатів!
З повагою, ЦПКВГ