З Днем Європи!
16 Травня, 2020
З Днем вишиванки!
21 Травня, 2020

Вийшов новий випуск журналу ВГУ № 3-4, 2020

У Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства вийшов друком журнал «ВОДНЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ» № 3-4, 2020.

У номері опублікований звіт Держводагентства за 2019 рік, який окреслює останні досягнення галузі на шляху реформування, а також інформація про засідання Громадської Ради при Держводагентстві, яке відбулося 20 лютого 2020 року.

Матеріал про запобігання коронавірусу допоможе читачам захиститися від цієї серйозної хвороби та правильно діяти у випадку ідентифікації її симптомів.

У номері представлена концепція ‘зеленого’ енергетичного переходу України до 2050 року, а також найсвіжіші статті з екологічної тематики.

У цьому випуску надрукована підбірка матеріалів, присвячених найбільшим повеням, які трапилися в Україні, а також про наймайсштібніші повені у світі.

Розділ «Колонка юриста» ознайомить вас із новим матеріалом щодо розгляду судових справ, які пов’язані з виплатою допомоги з питань тимчасової непрацездатності.

Зі сторінок журналу ви дізнаєтесь також про наймасштабніші пожежі, які сталися за останні місяці в Україні, а також про необхідні заходи з