Директором Центру ПКВГ призначено Капусту Т. Я.
8 Листопада, 2020
Привітання з новорічними святами від шеф-редактора журнала
11 Січня, 2021

Випуск № 9-10 журналу “Водне господарство України” опублікований

У Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства опублікований черговий номер журналу «ВОДНЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ» № 9-10, 2020.

Основною темою цього випуску стало проведення у вересні екологічного івенту з нагоди Міжнародного дня чистих берегів. У журналі опубліковані матеріали з різних водогосподарських організацій України, які взяли участь у прибиранні на чолі з керівниками.

У заходах з проведення Міжнародного дня чистих берегів взяли участь керівники Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів: міністр Роман Абрамовський, перший заступник міністра Богдан Боруховський, заступники міністра Михайло Хорєв, Роман Шахматенко, Олександр Краснолуцький, Руслан Стрілець, державний секретар Міністерства Євдокія Ярова, а також Голова Держводагентства Валентин Шліхта, перший застуник Голови Держводагентства Олексій Кузьменков, в.о. Голови Державного агентства рибного господарства Олег Баздуганов, голова Державної екологічної інспекції Андрій Мальований.
У номері опубліковані матеріали з реформи управління інфраструктурою водного сектору, а також стаття Ю.Лапшина, В.О.Кузьмінського, В.В.Кузьмінського «Проблеми використання водних ресурсів а в Україні вимагають негайного вирішення».

Розділ «Екологічне право» знайомить із двома статтями заступника шеф-редактора журналу Л.Сидорової, які присвячені питанням застосування юридичних та законодавчих норм при виявленні порушень, пов’язаних з нанесенням шкоди екології.

Ми також продовжуємо інформувати читачів про перевірку знань з питань охорони праці працівників галузі водного господарства, яке триває у жовтні-листопаді і проводиться спеціалістами Держводагентства та Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства.

Масштабні та надзвичайно цікаві матеріали з великою кількістю прекрасних світлин, представлені Сіверсько-Донецьким БУВР, знайомлять читачів журналу з найактуальнішими подіями, які відбулися з нагоди святкування 14-ї річниці Дня Сіверського Дінця.

У номері опублікована підбірка інформативних матеріалів з екологічної тематики, а також дуже інформативні малюнки й плакати, створені переможцями дитячо-юнацького творчого конкурсу «Сіверський Донець – очима молоді».

Запрошуємо працівників галузі та усіх, хто цікавиться проблемами екології та водного менеджменту знайомитися з матеріалами нашого журналу. А наших потенційних авторів запрошуємо надсилати цікаві матеріали для публікації. Наступні випуски будуть ще актуальнішими.